Experter på att sälja och köpa fordon

Vi har varit verksamma inom branschen ett bra tag vilket har gett oss en gedigen kunskap om köp och försäljning av begagnade bilar. Nedan ser du ett urval av några av de tjänster vi erbjuder.

img

Förmedling av köp och försäljning av bilar

Vår affärsidé går ut på att förmedla köp och försäljning av bilar. Du är välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp med att köpa eller sälja en bil. Vi kan hjälpa dig med allt från ägarbevis till fotografering av din bil.

img

Vi säljer begagnade fordon

Om du har planer på att köpa en begagnad bil kan du vända dig till oss. Vi har många bilar på lager, och dessutom erbjuder vi hjälp med finansiering av köpet.

img

Fotografering

Om du väljer att sälja din bil genom vår bilförmedling ordnar vi professionell fotografering av den, detta för att kunna få den att framstå i bästa dager. Vi lägger sedan ut bilderna tillsammans med bilannonsen på de största marknadsplatserna i Sverige samt på sociala medier.

img

Biltvätt

När din bil ska fotograferas är det bra om den är nytvättad. Det gör att den kan se så snygg ut som möjligt. Om du själv inte har tid till det kan vi tvätta den åt dig, både utvändigt och invändigt.