Vänd dig till vår bilförmedling och maxa din försäljning

Vi hjälper dig som ska köpa eller sälja en bil. Det finns flera anledningar till att du bör ta hjälp av vår bilförmedling. Bland annat erbjuder vi köparen finansieringshjälp med en låg ränta. Det gör att du kan begära det pris du önskar för din bil utan att avskräcka köpare som inte har en stor budget, detta så länge det inte är orimligt högt förstås.

Samtidigt lägger vi ut din försäljningsannons på flera av Sveriges största marknadsplatser vilket betyder att din bil exponeras för många potentiella köpare. Det kan i sin tur öka efterfrågan vilket i slutändan också kan ge dig ett bättre pris för bilen.

Vi anpassar oss efter dina villkor. För oss är det viktigt att både säljaren och köparen blir nöjda med affären. Det är ett av många skäl till att du kan känna dig trygg med att välja oss som din bilförmedlare när du ska sälja eller köpa en bil.

Garanti på köpet

När du väljer att sälja din bil genom vår bilförmedling ger vi köparen garanti på bilen. När du kontaktar oss börjar vi med att undersöka din bil. Vi säkerställer då att allt är som det ska med den. Därefter kan vi börja hjälpa dig med själva försäljningen. Samtidigt kan vi alltså ge köparen en garanti på att bilen verkligen är i ett gott skick. Det skapar trygghet för denne vilket i sin tur ökar chanserna till att du kommer lyckas sälja bilen.

Utöver att erbjuda en garanti kan vår bilförmedling även hjälpa dig med flera andra praktiska saker i samband med försäljningen av din bil. Det inkluderar bland annat ägarbevis och inbyte. Vi gör det med andra ord enkelt att sälja eller köpa en bil!

Lång erfarenhet av bilbranschen

Vi har en lång erfarenhet av bilbranschen. Det innebär bland mycket annat att vi har en djupgående kunskap om bilar, olika modeller, vad man ska vara observant på vid köp och försäljning samt prissättning.